Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Tudástár

Előrendelhető termék:

 : ágyneműhuzat méretei: 

- az ágyneműhuzat méretei korosztályonként eltérő, hisz nem ugyanakkora ágyneműre van szüksége egy újszülött, vagy óvodás korú gyermeknek, mint egy iskolás, vagy tini gyerkőcnek. A kisméretű ágyneműgarnitúrák mérete jellemzően 100x135 cm (paplanhuzat) + 40x60 cm (párnahuzat) körül alakul, ezekhez képest lehetnek bizonyos eltérések, a nagyméretű egyszemélyes ágyneműk mérete pedig jellemzően 100x140 cm (paplanhuzat) + 70x90 cm (párnahuzat). A nálunk plusszban megtalálható 140x200+80x80,vagy 135x200+80x80 méretek esetében sem kell megijedni, hisz ekkora eltérések esetében nyugodtan használhatók a már meglévő standard méretű paplanok, párnák.

 : 100% pamut: 

- amellett, hogy talán az egyik legelterjedtebb és legismertebb anyag, kevesen tudják, milyen pozitív tulajdonságai vannak ennek a szövetnek, így segítünk egy picit miért érdemes pamut ágyneműt választani:  a pamutnak rendkívüli nedvszívó képessége van ami meleg nyári éjszakák okozta, vagy esetleg betegség miatt fellépő izzadásnál  hasznos tényező lehet. Kopásálló, jó tartósságú szövet, rugalmassága csekély.  Bőrbarát , finom , az érintése természetes. Különösen a gyerek ágyneműgarnitúrák esetén érdemes odafigyelni a felhasznált anyagokra, hiszen a 100 % pamutból készült baba, gyerek ágyneműk felelnek meg legjobban a puha és érzékeny kisgyermek bőr igényeinek.

 : mosási hőmérséklet

- a kínálatunkba található ágyneműk mosógépben moshatóak, gyártótól függően a következő mosási hőmérsékleteken tisztíthatók, amik minden esetben rajta vannak a csomagoláson, így mindenképp figyelmesen nézd meg, vagy esetleg rakd is el a csomagolást. Az ágyneműkön található mosási címkén megtalálható (textil KRESZ) . A mosási jel a vízzel teli dézsa, amelyen számmal szerepel , milyen maximum  hőmérsékleten szabad mosni . Fontos ha a dézsa fölött egy kezet látsz akkor az textilt nem szabad géppel mosni , csakis kézzel .

 : bőrbarát anyag

- mivel gyermekeknek készült termékekről van szó, így a gyártók óriási figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk gyártott lakástextilek anyaga ne allergizáljon és minden korosztály számára, kényelmes, kellemes alvást biztosítson. Ne ijedj meg, ha a csomag kibontásánál kicsit sprődnek találod az ágyneműt, az első mosás után már lágyulni fog a textil.

: rejtett cipzáras záródás

- ágyneműink többsége ezzel a záródással rendelkezik, ami amellett, hogy biztonságos, kényelmes is. Mivel a cipzár rejtve van, nem akad bele se használat, se mosás közbe semmibe. Mosás előtt célszerű a cipzárt behúzni (zárni).

 : Oeko-Tex Standard 100 minősítés

- a védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát, így a védjegy a döntéshozatal fontos eszköze lehet textiltermékek vásárlásakor. A nálunk találahtó ágyneműk 100%-ban rendelkeznek a minősítéssel.

 :  microfiber fedőanyaga aloe vera kivonattal kezelt felület. Ez a növény több mint 250 különböző, az emberi szervezetre jótékony hatást gyakorló alkotóelemeket tartalmaz. Kellemes pihentető alvást biztosít.