Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Ovis ágyneműk

Bölcsödébe vagy óvodába megy a gyerkőc?! Ez a gyereknek és a szülőnek is egy nagy lépés és bár az esetleges nehézségeket nem tudjuk megoldani, de ovis ágyneműink széles választékával igyekszünk hozzájárulni a bölcsi, ovi minél gördülékenyebben történő elfogadásához. Válasszátok ki gyermeketeknek a számára legkedvesebb ovis ágynemühuzat mintát, ezzel is megkönnyítve az ott töltött időt és persze itt se feledkezhetünk meg a legfontosabbról, az alvásról. Ebben mindig segítségetekre leszünk, függetlenül attól hány éves a gyermek.


167termék 130
167termék 130

Gyerekágyneműk

Ovis méretű ágyneműhuzatok széles választékban, kedvező árakon!

Vásárolj te is webáruházunkban kiváló minőségű, bőrbarát, 100% pamut anyagból, ökotex standard 100 minősítéssel rendelkező ovis ágyneműt kisfiadnak, kislányodnak otthonra vagy az óvodába. 2 részes ovis ágyneműk terén rendkívül széles mintaválasztékkal rendelkezünk, legyen szó liszenszes, mesefigurás vagy nem liszenszes ovis ágyneműről. Ovis méretű ágyneműhuzataink között találsz kifejezetten kislányos és abszolút kisfiús mintákat is, azonban nem feledkeztünk meg azokról sem, akik az unisex színvilágú és megjelenésű, letisztult, minimál stílusú gyerekágyneműt kedvelik. Megtalálható kínálatunkban többek között Verdás, Minnie egeres, Mickey egeres, Mancs őrjáratos, Peppa malacos, Bing nyuszis, de autós, munkagépes, katicabogaras, unikornisos ovis ágynemű garnitúra is, melyek vegyesen cipzáros, gombos és bújtatós kivitelben készülnek. A kínálatban szereplő ovis ágyneműhuzatok méretüket tekintve is tökéletest választást jelentenek óvodás korú kisfiúknak és kislányoknak. Paplanhuzataink zöme 100x135 cm-es, párnahuzatainké 40x60 cm. Az ágyneműkhöz többféle paplan-párna szettel együtt kínálunk komplett ganitúrákat amiket ide kattintva találsz. 

Nekünk is nagyon fontos, hogy gyermeked a legjobb minőségű ágyneműhuzatban aludjon, ezért csak prémium minőségű textíliákból készült lakástextieket találsz webshopunkban. Az ovis ágyneműink mindegyike kiváló anyagminőségű, bőrbarát, valamint szín- és formatartó, így sok nyugodt éjszakát fog biztosítani gyermeked számára, mindemellett folyamatos akciókkal is kedveskedünk nektek. 

A gyerekeknek kiemelten fontos, hogy az alvás minősége megfelelő legyen, azzal pedig, hogy a kedvenc mesehősével, vagy kedvencével ellátott ágyneműgarnitúrában aludhat, nagy mértékben hozzá tud járulni a gyors és kellemes elalváshoz. Folyamatosan bővülő kínálatunkban igyekszünk mindenki számára kedves motívumokkal ellátott termékeket kínálni, így akinek esetleg nincs még kedvenc hőse, de mondjuk nagyon szereti az állatokat, ők is tudnak választani valami cukiságot! :-)

Rengeteg hasznos kiegészítőt találtok még nálunk, legyen szó derékaljról, vagy lepedőről, törölközőről.

Ügyfélszolgálatos kollégáink sokéves tapasztalattal bírnak a gyerekszobai textíliák világában. Fordulj hozzájuk bátran, ha kérdésed merül fel.