Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Blog
2022.02.03 09:21

Miért válassz minket?

Miért válassz minket?

Sokat gondolkoztam mi lehetne az első blog témája és tematikája és arra jutottam, hogy a lefontosabb számomra (számunkra) az elégedett vásárló, ezáltal pedig azok a gyermekek, akik a nálunk vásárolt gyerekágyneműbe vagy egyéb kiegészítőbe alszanak, használják azokat. Természetesen fogok írni az alvás fontosságáról, milyenségéről, a megfelelő méretű paplanról, párnáról, az ágyneműhuzat anyagáról, de engedjék meg, engedjétek meg, hogy elsőként azt mutassam be miért is írok majd ilyenekről és hogy esetleg miért kell majd ezeket figyelembe venni, tehát miért vagyok, vagyunk a témába szakértők!? ????

A történet talán ott kezdődik, hogy 2011-ben jómagam is édesapa lettem és innentől 1 cél volt és van, hogy BOLDOG GYEREKKORT biztosítsak a gyermekemnek, úgyhogy ebbe talán semmi meglepő nincs, mert minden szülő, nagyszülő álma ez. Talán nem vagyok egyedül azzal a ténnyel se, hogy a gyermekvállalás, a világ legszebb, de egyben egyik legnehezebb dolga is, egy 0-24h elfoglaltság és az elején az ember igyekszik mindenhonnan tájékozódni, hogy és mit is kell ezzel az apró pici jövevénnyel csinálni. A sokadik könyv után (ami nekem kettő volt a feleségemnek 15-20 ????) egyértelművé vált, hogy „minden is” számít egy gyerek fejlődésnél, de az alvás az egyik legmeghatározóbb tényező mindközül. Ahogy szépen cseperedett a gyermek, egyre több információval és főként termékkel találkoztunk, ami adott cég szerint a legfontosabb a gyerkőcnek, úgyhogy már mi sem tudtuk, ez tényleg kell, vagy teljesen felesleges!? Na valahol itt jött az isteni szikra, hogy egy gyerek állandóan változik, egy dolog viszont teljesen biztos: enni és aludni mindig fog! ????

Mivel az élelmiszerpiac igen telített biztos mindenki számára kiderül, hogy a gyerekágynemű és az alvás fontossága mellett döntöttem így 2013 óta építjük, bővítjük cégünket, hogy minél több gyerkőc minőségi alvásához próbáljunk legalább olyan szinten hozzájárulni, hogy a matrac, a paplan, a párna, az ágynemű és az ágy melletti környezet kialakításával tökéletes kis emberpalánták növekedjenek.

Ehhez mára, így hogy a 9. évünket kezdtük, közel 200 ovis, vagy akár kiságyba való (100X135cm paplan+40X60cm párna) ágyneművel https://www.gyerek-agynemu.hu/Ovis-agynemuk rendelkezünk, illetve legalább ugyan ennyi nagyméretű (140X200cm paplan+70X90cm párna) https://www.gyerek-agynemu.hu/Felnott-meretu-gyerekagynemuk ágyneműhuzat is megtalálható, emellett pedig igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínálatunkat különböző kiegészítőkkel is, de a fő profil amibe talán mondhatom, hogy az ország egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb kínálatával rendelkezünk azok a gyerekágyneműk.

                                                                       

Itt nagyon fontosnak érzem kiemelni, hogy valós raktárkészlettel dolgozunk, tehát ha mi feltüntetjük egy ágyneműnél, hogy raktáron van, (ha nincs esetleg félreszámolva, vagy rendszerhiba nem okoz problémát), akkor az tényleg raktáron van, így ha valaki tőlünk rendel, az esetek 99%-ban másnapra ott is van nála. Büszkén mondhatom azt is, hogy az itt dolgozó kollégák is szülők, vagy lassan azok lesznek, így nem csak nekem szívügyem a gyerekek alvásának segítése, hanem a kollégáké is.

                     

Ezt a munkát mára több szakmai díjjal is elismerték, többek közt 2019-ben Ország Boltja minőségi díjat kaptunk, emellett pedig a nálunk vásárlók több mint 4.000. véleménye és a Facebookon lévő több mint 50.000. követőnk ( https://www.facebook.com/Gyerek-%C3%81gynem%C5%B1-331044170428511 ) is nap mint nap inspirál minket, hogy mindenki megtalálja a tökéletes pihenéshez szükséges termékeket egy helyről a www.gyerek-agynemu.hu -ról.

Remélem rövid bemutatkozásom, bemutatkozásunk Önben, bennetek is bizalmat szavaz felénk és mi is hozzájárulhatunk legalább egy Örömteli mosollyal a Boldog gyermekévekhez.

Köszönöm mindenki megtisztelő idejét és figyelmét, hamarosan újabb cikkel jelentkezem:

Köszönettel: Vass László (alapító, tulajdonos)