Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Biopamut ágyneműk

5termék 15

Biopamut ágyneműk

100% organikus biopamutból készült gyerek ágyneműhuzatok

Cégünk is nagyon fontosnak tartja a környezettudatosságot, ezért bővítettük kínálatunkat biopamut ágyneműhuzatokkal. Bionak számít minden olyan anyag, melynek előállításakor nem használnak a környezetet károsító vegyszereket. A biopamut esetében ez azt is jelenti, hogy a gyapotot nem kezelik rovairtószerekkel, illetve műtrágyát sem használnak termesztésekor, hanem biológiailag lebomló szereket alkalmaznak. Biopamut ágyneműhuzataink esetében viszont nem csak, hogy a pamut nyersanyag nem érintkezik káros vegyszerekkel, de az ágynemű többi alkotóeleme esetében sem megy végbe környezetkárosító vegyi folyamat.

A GOTS (Global Organic Textil Standard) minősítéssel rendelkező hálószobai textíliák egy nagyon szigorú minősítési folyamaton esnek át. A GOTS minősítés 2006-ban az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Japán és Németország organikus szövetségeinek együttes erőfeszítései révén jött létre. A cél, hogy egy univerzálisan elfogadott szabványt hozzanak létre a gyapot termesztésétől és betakarításától, a környezetileg és társadalmilag felelős (Fair Trade) gyártáson keresztül a címkézésig - annak érdekében, hogy hiteles biztosítékot nyújtson a fogyasztók számára. A gyártás során fotnosak a méltányos munkakörülmények is, továbbá, hogy a gyártást kizárólag felnőttek végzik. 

A biopamut ágyneműhuzatok esetében biztos lehetsz benne, hogy gyermeked érzékeny bőre nem érintkezik olyan textíliával, melyet vegyszerekkel kezeltek. Allergén anyagok sem kerülnek az ágyneműhuzat közelébe, így nagyon érzékeny bőrű gyermekeknek is bátran ajánljuk.