Ingyenes szállítás 24.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Spongya Bob termékek

SpongyaBob termékek

 

A SpongyaBob Kockanadrág számítógépes animációs vígjátéksorozat, a Nickelodeon tévécsatorna egyik legnépszerűbb műsora. A sorozat megalkotója eredetileg tengerbiológus volt. A vígjáték története a Csendes óceán egyik lagúnájában, Bikini-fenéken játszódik. SpongyaBob egy tengeriszivacs, aki egy ananászban lakik a tenger fenekén, legjobb barátja Patrik-tengeri csillag, háza egy szikla alatt található. Ők ketten a gyerekes viselkedésükkel gyakran az őrületbe kergetik szomszédjukat a tintahal Tunyacsápot. A vígjátékból számos terméket készítenek. Oldalunkon is megtalálhatóak ágyneműhuzatok, kéztörlők.

 


3termék 13

A főhősök mindannyian Bikini-fenéken élnek, melynek nevét a Marshall-szigetekhez tartozó Bikini-atollról kapta. Itt él SpongyaBob, háziállatával Csigusszal, aki egy tengeri csiga, de úgy viselkedik mint egy macska. SpongyaBob munkahelye a Rozsdás Rákolló, melynek tulajdonosa a fukar Rák Úr. Itt dolgozik még Tunyacsáp is. Rák Úr lánya Pearl, aki apjával ellentétben egy bálna. Rák Úr legnagyobb riválisa Plankton, aki a Rozsdás Rákollóval szemben nyitotta meg Veszélyes Vödör nevű éttermét, és mindenáron megakarja szerezni Rák Úr herkentyűburgerének titkos receptjét. A sorozatban szerepel még Szandi a mókus. Ő Texasból érkezett és egy speciális búvárruha segítségével tud a tenger fenéken élni. Puff asszony csónakvezető tanfolyamaira jár SpongyaBob. Az elméleti órákon sikeresen szerepel, de a gyakorlatban mindig elbukik. A városban lakik még egy Fred nevű hal, aki folyamatosan eltöri az egyik lábát.

A SpongyaBob Kockanadrág egyaránt népszerű a gyerekek és a felnőttek körében. A rajzfilm életszerű szituációkat tartalmaz humoros formában. 2004 végén jelent meg SpongyaBob- A mozifilm, melynek hatalmas sikere volt.