Ingyenes szállítás 24.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Minecraft termékek

Minecraft termékek

A Minecraft mindenidők legkelendőbb videójátéka. A Minecraftban a játékosok pixelekből álló 3D világot fedezhetnek fel. Eszközöket használhatnak, építményeket építhetnek fel, harcolhatnak a számítógép vezérelte ellenségekkel vagy segíthetik egymást. A játék többféle módban játszható: barkácsolásra, gyűjtögetésre, harcokra, szemlélő vagy kreatív módban. A Minecraft nagy népszerűségnek örvend, számos díjat elnyert. A játékot az oktatásban is felhasználták virtuális számítógépek és hardverek terén. A Minecraftból számos terméket készítenek, melyekből webáruházunkban is megtalálhatóak ágyneműhuzatok, tárolódobozok, tornazsákok.


8termék 18

A Minecraft játéknak nincs konkrét célja, a játékosok maguk választhatják meg a játék menetét. A világ nagy része háromdimenziós elemekből áll, kockákból és folyadékokból, melyeket blokkoknak neveznek és különböző anyagokat ábrázolnak, mint például kő, föld, víz, láva. A játékosok ezeket a blokkokat helyezhetik el, és akár építményeket készíthetnek. A játékvilág végtelen, a játékosok fedezik fel. Az új játékosok véletlenszerűen megkapják Alex vagy Steve karakterét, de lehetőségük van sajátot is feltölteni, és találkozhatnak több nem játszható karakterrel, például állatokkal, ellenséges lényekkel. A játék az alapvilágon kívül két másik dimenzióval az Alvilággal és a Véggel rendelkezik. Öt játékmód van. Túlélő, kreatív, kaland, hardcore, megfigyelő mód.

Túlélő módban a játékosnak össze kell gyűjteni a környezetében megtalálható anyagokat, hogy azokból eszközöket és tárgyakat készítsen. A karakter rendelkezik életcsíkkal, mely éhezés, sérülés miatt lecsökkenhet, de van egy életsáv amit időnként úrja kell tölteni. A játékosok többféle tárgyat tudnak készíteni, melyek között szerepelnek páncélok ezek csökkentik a sérülést, fegyverek amelyekkel feltudják venni a harcot a szörnyetegek ellen. A játék rendelkezik eszköztárral, melyek a játékos halálakor szétszóródnak, ő pedig a kiindulási ponton újra éled. A hardcore mód a túlélő mód nehezített változata. Itt halál esetén a játék véget ér.

Kreatív módban a játékos az eszköztárán keresztül hozzáfér a játék minden eszközéhez és építőeleméhez valamint lehetőségük van a világban repülni, a karakterek nem sérülnek és nem éheznek.

A kaland mód hasonló a túlélőhöz, ösztönzik a játékosokat, hogy teljesítsék a kitűzött feladatokat.

Szemlélő módban nem rendelkeznek eszköztárral, de áttudnak repülni blokkokon, és teleportálni más játékosokhoz.