Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Mancs őrjárat termékek

Mancs őrjárat ( Paw patrol ) termékek

Talán napjaink egyik legkedveltebb mesehősei a Mancs őrjárat ( Paw Patrol ) szereplői. Ez a cuki mese mind a kisfiúkat mind a kislányokat leköti, hisz a főszereplő kutyusok Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky, Everest mellett óriás kedvenc még a kiskutyák vezetője Ryder. Kínálatunkban a lányok és fiúk is megtalálják a számukra legkedvesebb kutyikkal ellátott ágyneműhuzatokat, kiegészítőket, így az álmuk őrzése mellett a mindennapjaikba is partnerei lesznek Kaland Öböl megmentői.

Nektek is a legnagyobb kedvenceitek Kaland Öböl kis megmentői, örzői? Eddigi tapasztalataink alapján az egyik legkedveltebb kutyus nem más mint:

Chase a kis Német juhász rendőrkutya. Kém és rendőri munkát is végez, folyamatosan figyelmezteti az város lakóit, az esetleges veszélyekre. Sajnos toll és cica allergiája van, de ezek hála isten nem hátráltatják a tökéletes munka elvégzésébe. Szuper felszerelései vannak ( teniszlabda ágyú, hálókilövő, tapadókorongos cipő, drótkötél, elemlámpa) és minden esetben tudja, melyikre van szükség. Chase amellett, hogy hűséges társa a vezetőnek, Ryder-nek, nagyon odafigyel a többi kutyira is, legjobb barátja Marshall, a bár sokszor esetlen, de abszolút hozzáértő kis Dalmata, akinek fő feladata tűzoltó kutyusként, a tüzek észlelése, azok eloltása. Emellett létrája segítségével állatokat ment a magasból, de az esetleges sérülések megállapításába is óriási részt vállal a röntgengépe segítségével.