Ingyenes szállítás 24.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Harry Potter termékek

Harry Potter termékek

Sokak kedvence a Harry Potter,  J.K.Rowling 7 kötetből álló regénysorozata, melyből számos film, videójáték és más egyéb termék is készült. Főhőse Harry Potter, aki a 11. születésnapján tudja meg, hogy varázsló, és barátai, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. A történet arról szól, Harry miként próbálja legyőzni a gonosz varázslót Voldemort Nagyurat, aki megölte a szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot. Webáruházunkban megtalálhatóak Harry Potter mintás ágyneműhuzatok felnőtt méretben, polár takarók, táskák, díszpárnahuzatok valamint törölközők.


7termék 17

Sokan imádják Harry Pottert, aki egy elárvult gyermek és a nagynénjéék fogadtak be, de rossz körülmények között a lépcső alatti szekrényben él. Hagridtól tudja meg, hogy ő egy varázsló és csecsemőkorában a szüleit megölte Voldemort sötét nagyúr. Harry diák lesz a Roxfortban és a Griffendél-házba kerül, ahol barátságot köt Ron Weasleyvel aki egy nagy de szegény varázslócsalád gyermeke, és Hermione Granger mugli származású boszorkánnyal. Harry keresztapja Sirius Black akit fogva tartanak a varázslók börötönében Azkabanban, mivel megvádolták, hogy elárulta Potter szüleit. A Roxfort igazgatója Albus Dumledore támogatja és szemmel tartja Harryt és beavatja saját és szülei életútjának szakaszaiba. Piton professzor aki szerelmes volt Harry édesanyjába, titokban védelmezte a fiút, de közben nem szerette, mert az édesapjára emlékeztette. Piton, számos halálfaló és a láthatatlanul jelenlevő Harry szeme láttára gyilkos átokkal megöli Dumbledore-t. A legtöbb varázslótanoncnak van egy állata. Harry hű társa és segítője Hedwig egy hóbagoly. A varázspálcáknak is fontos szerepük van a varázslóvilágban. Harry Potter pálcája szokatlan, magyal-főnixtoll alapanyagú. Két ilyen pálca van, a másik Voldemorté aki azzal követte el a gyilkosságokat. Harry legnagyobb ellenfele az iskolában egy Draco Malfoy nevű mardekáros fiú, aki mindig keresztbe tesz neki. Harry az utolsó tanévre nem tér vissza az iskolába, hanem teljesíti Dumbledore-tól ráhagyott küldetést. Felkutatja és elpusztítja a horcruxokat és ha sikerül bosszút áll Pitonon. A küldetésre Ron és Hermione is vele tartanak. A Halál ereklyéinek a szimbóluma is fontos Harry Potter történetében. Az ereklyék három varázstárgyat jelöl: a láthatatlanná tevő köpeny, a Bodzapálca és a feltámadás köve.

A Harry Potter sorozatot megjelenése óta számos díjjal ismerték el. 2019 novemberében felkerült a 100 legbefolyásosabb könyvek listájára. Rowling jótékonysági szervezetek számára bővítette a Harry Potter sorozatot, melynek bevételét a Comic Relief szervezetnek ajánlott fel.