Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Disney ágyneműk

36termék 130
36termék 130

Disney ágyneműk

Disney mesefigurás ágyneműhuzat garnitúrák felnőtt és ovis méretben

Ebben az gyerek ágyneműhuzat kategóriában Disney mintás mesefigurás ágyneműket talál a látogató. A Disney mesék minden korosztály szívét képesek megdobogtatni, hiszen a Disney Company már 1923 óta szórakoztatja az embereket produkcióival. Disney ágyneműhuzatink kiválasztásakor is törekszünk a sokszínűségre, így a klasszikus Disney mesefigurák mellett a legújabb Disney mesék szereplői is mindig megtalálhatóak kínálatunkban. Disney klasszikus például Minnie egér, Mickey egér, Az oroszlánkirály, így Minnie egeres, Mickey egeres, oroszlánkirályos ágyneműhuzatokat egyaránt találtok webáruházunkban. Disney mesefigurás ágyneműink között minden korosztály talál megfelelő méretű ágynemű garnitúrát magának, hiszen ovis, gyerekméretű és normál, felnőtt méretű ágyneműhuzatokat is forgalmazunk. Disney ágyneműhuzataink is prémium minőségű anyagokból készülnek, tehát bőrbarátak, szín- és formatartóak, tapintásuk kellemes, így hozzájárulnak a nyugodt, pihentető alváshoz.

Egy Disney mesefigurás ágyneműhuzat garnitúra mindig tökéletes választás egy gyermeknek ajándékba bármilyen alkalomra. Minden gyerkőc rajong valamelyik Disney mesehősért, így biztosan találsz olyan Disney mintás ágyneműhuzatot, amin szerepel kedvenc figurája. Nem csak kifejezetten kisfiús vagy kifejezetten kislányos Disney ágyneműk szerepelnek a kínálatunkban, hanem unisex színvilágú dizájnok is. A menő Disney minta mellett fontos a jó minőség is, így az ember hasznos ajándékot adhat, aminek a ráadásul szupermenő is. 

Disney ágyneműhuzataink mellé webshopunkban polár takaróka, díszpárnákat, lepedőket is talál az érdeklődő, sőt a huzatokba illő paplanok és párnák is szerepelnek a kínálatunkban.