Ingyenes szállítás 29.999. ft felett! Kérdésed van? Hívj minket és segítünk! Kattints a telefonszámra: +36703181648

Állatos ágyneműk

151termék 130
10
Raktáron
Méretei:
135x200+80x80cm
Anyaga:
100% poliészter
8 990 Ft
9 990 Ft 
151termék 130

Állatos ágyneműk

Állatmintás ágyneműhuzatok felnőtt és ovis méretben

Állatrajongók, figyelem! Itt biztosan megtaláljátok a nektek tetsző ágyneműhuzatokat! Ebben az ágyneműhuzat kategóriánkban különböző állatmintás ágyneműhuzatokat találsz. Természetesen a legnépszerűbb háziállatok, a cicák és kutyusok rajongói találják a legnagyobb választékot kutyás ágyneműk és cicás ágyneműk között. Kölyök cicák és kutyusok is szerepelnek az ágyneműhuzatokon, csak úgy mint felnőtt társaik. A cicás és kutyás ágyneműhuzatok mellett sokféle más állatmintás ágyneműt is találsz ebben a kategóriában, így például aranyos nyuszis ágyneműt, sünis ágyneműt, sőt akár leopárdos vagy tigrises ágyneműt is. Széles választékban szerepelnek webshopunkban a lovas ágyneműhuzatok is. a lovaknak hazánklban rengeteg rajongója van, így ezeket a lovas ágyneműhuzatokat sem csak gyerekeknek ajánljuk, hanem felnőtteknek is bátran javasoljuk. 

Állatrajongóknak tökéletes ajándékötletet jelentenek az állatmintás ágyneműhuzatok, hiszen az állatos minta biztosan mosolyt csal az arcukra, míg maga az ágyneműhuzat egy nagyon hasznos hálószobai textília. 

Állatos ágyneműhuzat kínálatunk összeállításánál is nagyon fontos szempont számunkra, hogy kizárólag prémium minőségű textíliákat válogassunk össze vásárlóinknak. Állatos ágyneműhuzataink is bőrbarát anyagokból készülnek, kellemes a tapintásuk, nedvszívó képességük is kiváló, így hozzájárulnak a nyugodt, pihentető alváshoz. Anyaguk nem csak bőrbarát, de nagyon strapabíró is, így többszöri mosás után sem vékonyodnak el, veszítik el formájukat vagy fakulnak ki.